Search
  • Lea Ban

Work & Travel USA : ZADNJA PRILOŽNOST ZA NAJBOLJŠE POLETJE!


ZASLUŽI IN OČARAJ DELODAJALCE

Program Work & Travel USA že vrsto let študentom po celem svetu omogoča, da čez poletje združijo prijetno s koristnim in z opravljanjem poletnega dela v Združenih državah Amerike doživijo nepozabno kulturno izkušnjo. Poleg tega, da lahko z nekaj meseci dela zaslužiš dovolj, da si pokriješ vse stroške programa, potovanje po zaključku in zaslužek prineseš domov, so meseci bivanja v ZDA življenjska priložnost, s katero poleg poznavanja druge kulture pridobiš tudi izstopajočo referenco na CV-ju.

NEODVISNOST SREDI SLIKOVITIH POKRAJIN AMERIŠKE CELINE

Študentje, ki so se programa že udeležili, z navdušenjem poročajo o neodvisnosti, ki jo prinaša udeležba, saj se je treba v tuji državi znajti po lastnih močeh. V takšnem okolju se hitro spletejo trdne prijateljske ali celo romantične vezi, ki lahko trajajo celo življenje. Poleg tega mnogo del, ki so na voljo udeležencem programa, poteka v slikovitem okolju narodnih parkov, kot npr. v parku Yellowstone, ob živahnih obalah ali v luksuznih resortih. Po zaključku dela udeleženci lahko izkoristijo 30-dnevni t.i. »grace period«, ki jim ga omogoča njihova J-1 viza, ter se podajo na nepozabno potovanje po veličastnem kontinentu.

ZADNJA PRILOŽNOST ZA NEPOZABNO POLETJE 2018

Zaradi izjemnega povpraševanja se je večina mest za sodelovanje na programu že zapolnila, vendar ti agencija IntegralEdu ponuja zadnjo in zato edinstveno priložnost za sodelovanje: na voljo so še omejena, zadnja mesta v programu z opcijo self placement. To pomeni, da imaš že pri iskanju dela popolno svobodo in si delodajalca poiščeš sam, mi pa ti pomagamo z vsem ostalim – od dokumentov do letalskih kart. Ker je število mest zelo omejeno, se nam čimprej oglasi na info@integraledu.si ali na telefonski številki +386 (0)59 047 900 ali +386 (0)40 282 989. Poletje te pričakuje!

Ekipa IntegralEdu


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo