Search
  • Lea Ban

Cambridge School of Visual & Performing Arts prihaja v Ljubljano!


Predstavnik te vrhunske britanske šole, specializirane za področje umetnosti Cambridge School of Visual & Performing Arts, bo vsem zbranim na dogodku predstavil tako dodiplomske kot podiplomske študijske programe, ki jih šola ponuja. Najsi te zanima ilustracija, modno oblikovanje, grafično oblikovanje ali umetnost na splošno – šola ponuja vse navedene programe. EU študentje, ki se prijavljajo za študij v letu 2018, lahko poleg tega pridobijo velikodušne štipendije v višini 3000 funtov. Obstaja tudi možnost najema posojila za kritje življenjskih stroškov v času študija. Po zaključku študija študenti pridobijo diplomo univerze Falmouth – umetniške univerze številka 1 v Veliki Britaniji.

CATS College

Na istem dogodku nam bo predstavnik te odlične britanske šole nato vsem zbranim predstavil tudi programe poletnih jezikovnih in umetniških tečajev za otroke in srednješolce v Veliki Britaniji in v ZDA. Na vas je, da izberete, ali se želite izpopolniti v pripravi portfelja, na področju mode, izdelave filmov, glasbe, gledališča, igre, baleta, ali pa morda hip hopa, fotografije, modne promocije, slikanja, grafike in ilustracije, 3D dizajna ali celo oblikovanja igric. Tečaji trajajo najmanj 1 teden in največ 6 tednov, odvisno od zahtevnosti. Kar šola poudarja in kar je za študente pomembno, je naslednje: če se odločite kasneje na program vpisati kot študent, vam ceno poletnega tečaja šola povrne.

Zveni zanimivo? Potem ne odlašaj in se nam pridruži 14. marca ob 17. uri v Grand Hotelu Union Business v salonu Iris! Udeležba na dogodku je brezplačna; vse, kar moraš storiti je, da se prijaviš na tukaj.

Se vidimo!

Ekipa IntegralEdu :)

#cambridge #art #summerprogram #graphicdesign #falmouth #illustration #catscollege

176 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi izbruha epandemije Covid-19 je naša pisarna v Ljubljani do nadaljnjega zaprta. 

Naše delo z vami, poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo