Search
  • Lea Ban

Študiraj tudi ti na De Montfort univerzi v UK


De Montfort University je znana britanska univerza, ki je locirana v mestu Leicester. DMU zaseda visoko mesto na lestvici kot ena izmed top 20 univerz v Veliki Britaniji. Na univerzi je študiralo veliko znanih in uspešnih ljudi, kampus univerze pa je eden izmed najboljše opremljenih in najsodobnejših.

Dokaz uspeha te univerze je prestižna nagrada »Gold«, ki jo dodeli UK Department of Education. DMU je bila s to nagrado uvrščena v kategorijo visokokvalitetnih univerz, način predajanja znanja pa je opisan kot izjemen in dosleden.

Univerza je razdeljena na štiri fakultete: Art, Design and Humanities; Business and Law; Health and Life Sciences; Technology (katerega sestavljata Computing Scienes and Engineering). Kot del DMU deluje tudi Institute of Creative Technologies, ki se ukvarja s preučevanjem medsebojnih vplivov umetnosti, znanosti, tehnologije in multidisciplinarnih znanosti. V tej kategoriji je potrebno poudariti program Art in Design, ki je lociran v novi Vijay Patel zgradbi, le ta pa predstavlja osrednji del kampusa vrednega 136 milijona funtov.

Nekatere od najbolj zanimivih prednosti De Montfort univerze:

  1. Nagrada »Gold« za izjemen način učenja in predavanja

  2. Ena izmed top 20 univerz v UK

  3. Eden izmed najkvalitetnejših kampusov v UK

  4. Številni znani ljudje, ki so tam študirali (Jimmy Choo, Sir Peter Soulsby, Laura Coleman, Simon Wells)

  5. Prvi Contour Fashion program: http://www.dmu.ac.uk/content/contour70/index.html

  6. DMU Game Art: študentom te univerze se ponuja priložnost, da razvijajo svetovno znane igrice (Grand Theft Auto V, Tom Clancy's The Division, Aliens vs Predator, Crysis 3, Homefront: The Revolution, Dead Rising 2 in Far Cry 3).

Kvalitetno izobraževanje, predavanja in učenje na drugačen način od tradicionalnega? To je samo majhen del tega, kar vas pričakuje n auniverzi De Montfort!

Brez skrbi! V kolikor imate še kakšna dodatna vprašanja v povezavi z De Montfort univerzo ali študijem v tujini so nam naši izobraževalni svetovalci vedno na voljo - in to popolnoma brezplačno!


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo