Search
  • Lea Ban

Obisk univerze Coventry v Ljubljani


Po uspešno obiskanem World Education Fairu, ki se je v Ljubljani odvijal 13. oktobra, nas je v Ljubljani ponovno obiskal predstavnik ene najsodobnejših in po kvaliteti najvišje uvrščenih univerz v Veliki Britaniji, univerze Coventry. Srečanje je potekalo v petek, 8. decembra, in to v novih prostorih naše pisarne na Poljanski cesti 22c.

Srečanje se je pričelo v delovnem duhu, saj so dijaki in študentje v prvem delu dogodka reševali test znanja angleščine, ki ga univerza Coventry od svojih kandidatov zahteva ob vpisu. Opravljanje testa je bilo ob tej posebni priložnosti na voljo popolnoma brezplačno, nadebudni kandidati pa so med reševanjem jezikovnih zagat pokazali veliko znanja in zagnanosti. Želimo jim vso srečo z rezultati! :)

Drugi del dogodka je minil v bolj sproščenem vzdušju, saj je sledila predstavitev same univerze Coventry, študijskih programov, nastanitvenih možnosti in drugih posebnosti, ki zaznamujejo študentsko življenje v tem delu Anglije. Izvedeli smo, da je mirno in cenovno ugodnejše okolje Coventryja le uro vožnje z vlakom proč od živahnega Oxford Streeta v Londonu, da so študentom na voljo mnoge štipendije, ki jih podeljuje univerza, da v univerzitetnem socialnem središču The Hub delujejo živahna združenja mednarodnih študentov...

Tekom predstavite in po njej so imeli obiskovalci edinstveno priložnost vsa vprašanja in dileme neposredno zastaviti samemu predstavniku univerze, ki je nanje z veseljem odgovarjal.

Bi drugo leto tudi rad/a pomagal/a vzpostaviti novo društvo slovenskih študentov v Coventryju? :) Oglasi se nam osebno, preko e-maila ali pa osebno in izvedi, kako se lahko na univerzo prijaviš še pred koncem tega leta. Ne pozabi, pomoč pri registraciji in prijavi je z nami popolnoma brezplačna!

Ekipa IntegralEdu


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo