Search
  • Lea Ban

COVENTRY UNIVERSITY VABI NA SREČANJE S PREDSTAVNIKOM IN OB TEM NUDI BREZPLAČNE TESTE ZNANJA ANGLEŠKE


V petek, 8. decembra, v Ljubljano prihaja predstavnik ene najvišje uvrščenih univerz v Veliki Britaniji, univerze v Coventryju. Na srečanju, ki bo potekalo v prostorih naše pisarne na Poljanski cesti 22c, bodo obiskovalci lahko iz prve roke dobili informacije glede študijskih programov na univerzi, bivanja na kampusu in samega življenja v Coventryju. Prav tako bodo izvedeli vse o sodelovanju univerze z vodilnimi podjetji na različnih področjih in možnostjo opravljanja prakse pri teh podjetjih, kar Coventry omogoča svojim študentom.

Da bi vpis na univerzo bodočim študentom še dodatno olajšali, bo v okviru dogodka možno opravljati tudi test znanja angleškega jezika, ki je za vpis na univerzo obvezen – in to popolnoma brezplačno. Test bo mogoče opravljati med 10.00 in 15.00 uro, predstavitev univerze in pogovor s predstavnikom pa bo sledil ob 16.30 in trajal do 18.00.

Bi se nam na dogodku rad/a pridružil/a? Vse, kar moraš narediti, je, da pošlješ e-mail s prijavo na naslov info@integraledu.si z zadevo »Coventry predstavitev Ljubljana«. V besedilu dopiši še, ali te zanima dodiplomski ali podiplomski program študija ter katera smer. Če glede zadnjega še nisi povsem prepričan, ne skrbi – tu smo za to, da te pomagamo usmeriti!

Se vidimo!

Povezava do FB strani dogodka: https://www.facebook.com/events/133221247386083/


62 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi izbruha epandemije Covid-19 je naša pisarna v Ljubljani do nadaljnjega zaprta. 

Naše delo z vami, poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo