Search
  • Lea Ban

KAKO SMO SE IMELI NA WORLD EDUCATION FAIRU


World Education Fair se je letos prvič uspešno odvil tudi v Ljubljani! V prostorih hotela Slon, kjer je potekalo sejemsko dogajanje, se je 13. oktobra zbralo veliko število dijakov in študentov iz vseh koncev Slovenije, kar dokazuje, da se za možnosti izobraževanja v tujini resno zanimajo mnogi mladi tudi pri nas.

Upamo, da ste obiskovalci sejma dobili iskane in spoznali nove koristne informacije o možnostih izobraževanja v tujini, pa naj gre za srednješolsko izobraževanje, študij na univerzi ali obisk poletnih jezikovnih šol. Tisti, ki se zanimate za odhod v ZDA na prakso čez poletje ali za kar celo leto, ste odgovore na vsa svoja vprašanja dobili od naših svetovalcev za programe Work & Travel USA in Internship USA ter od študentov, ki so v programih že sodelovali.

Prav tako upamo, da ste se udeležili naših delavnic, ki so pokrivale različna tematska območja – od delavnic, na katerih smo predstavili sistem izobraževanja v Veliki Britaniji in Nizozemski, do delavnice British Councila in delavnice testa znanja angleškega jezika IELTS ter delavnice pisanja motivacijskih pisem. Poleg delavnic ste se lahko udeležili tudi specializiranih predavanj predstavnikov različnih visokošolskih institucij iz tujine: IE Business School, Coventry University in HZ University of Applied Sciences.

Tisti pa, ki glede pravega študija zase niso še čisto prepričani, so se lahko seznanili z vsem v zvezi s testom profesionalne orientacije Centigrade, ki se ga opravlja izključno preko agencije Integral. Deset srečnih obiskovalcev sejma, ki so s prijavo sodelovali v nagradnem žrebanju, je test profesionalne orientacije prejelo celo brezplačno. Še enkrat čestitamo!

Ob vsem opisanem je živahni sejemski vrvež pokazal tudi to, da slovenskim dijakom in študentom pogovor v angleščini s predstavniki visokošolskih institucij iz tujine ni predstavljal nobenega problema. Gostili smo namreč predstavnike iz različnih držav: Velike Britanije, Nizozemske, Danske, Španije, Nemčije, Bolgarije in Avstrije.

V primeru, da nas niste imeli priložnosti obiskati na dogodku World Education Fair, a bi se želeli z nami pogovoriti o možnostih izobraževanja v tujini, se na nas lahko obrnete na info@integraledu.si.

Se vidimo na naslednjem World Education Fairu!

Ekipa IntegralEdu


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo