Search
  • Lea Ban

5 NAJPOPULARNEJŠIH PODIPLOMSKIH ŠTUDIJEV V VELIKI BRITANIJI


Dvig kariere na višji nivo je eden izmed najbolj prilljubljenih razlogov za vpis na podiplomski študij, spodaj pa vam predstavljamo pet najpopularnejših podiplomskih programov v Veliki Britaniji:

1. MSc International Business

MSc International Business je zastavljen kot nadgradnja teorije in znanja, ki jih je študent pridobil tekom dodiplomskega študija ter že pridobljenimi izkušnjami. Kontinuiran razvoj tako študentom omogoča specializacijo v mednarodno poslovanje in jih usposablja za delo v različnih podjetjih. Osebe, ki zaključijo ta študij nadaljujejo z izpopolnjevanjem svoje kariere v multinacionalnih podjetjih v managementu ali svetovanju ter vladnih organizacijah.

2. MBA

Master of Business Administration (MBA) je mednarodno priznana poslovna kvalifikacija. MBA diploma se v veliko svetovno poznanih organizacijah smatra kot svojevrstna kvalifikacija, ki jo lahko pridobijo diplomanti, da bi izboljšali svojo kariero v poslovnem svetu, ki ga zaznamuje visoka konkurenca, novi tehnološki trendi, kontinuirane spremembe, družbeno odgovorno poslovanje in prisotnost globalizacije v poslovanju.

3. MSc Banking and Finance

Podiplomski študij Banking and Finance je idealen za vse, ki planirajo svojo kariero v spremenljivem in hitro rastočem sektorju bančništva in finančnih storitev. Študij Banking and Finance omogoča študentom poglobljeno poznavanje bančnega sektorja in financ od korporativne do globalne perspektive.

4. MSc Computer Science

Podiplomski študij iz računalništva je posebno pomemben za vse, ki so zaključili dodiplomski študij na tem področju in želijo nadaljnje razviti svoje znanje. Kariere v katerih lahko diplomantje te smeri delajo so:

  • Programer

  • Software svetovalec

  • Software oblikovalec

  • Sistemski analitik

Obstaja tudi možnost nadaljevanja študija na doktorskem študiju po zaključku podiplomskega programa.

5. MSc International Marketing

Podiplomski študij mednarodnega trženja si kot cilj zadaja predstaviti in razviti vsestranski pogled na mednarodno tržišče in ključna znanja, ki so potrebna za uspešno poslovanje na mednarodnem tržišču. Mednarodno trženje je pravi študij za vse, ki želijo razvoj kariere v multinacionalnih podjetjih in želijo lažje zaposlovanje v tujini na pozicijah kot na primer upravljanje z blagovnimi znamkami, kreativno oglaševanje in podobno.

Seveda pa je to le izjemno majhen nabor programov, ki jih lahko študirate v Veliki Britaniji. Če vas zanima več, nam piši te na info@integraledu.si ali pa nas pokličite na 040 282 989. Če bi se radi osebno spoznali s predstavniki naših partnerskih univerz, pa za vas v novembru pripravljamo brezplačni sejem World Education Fair, kjer boste o izobraževanju v tujini dobili informacije iz prve roke! Vljudno vabljeni!


0 views

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je Nanaja, s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Zaradi letošnjih spremenjenih okoliščin v zvezi z epandemijo, naša fizična pisarna do septembra ostaja zaprta. 

Naše delo z vami poteka nemoteno, prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za vas smo dosegljivi: 

TOR od 8h do 16h 

SRE od 11h do 19h

Po vnaprejšnjem dogovoru, tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo