Izkoristi posebno Black Friday ponudbo za svoj obisk ZDA!

Zahvaljujoč ameriškim filmom in serijam vsi poznamo ameriški praznik Dan zahvalnosti (Thanksgiving) s puranom in tradicionalno večerjo. Manj znan pa je v Evropi dan, ki mu sledi – Črni petek oziroma Black Friday.

To je dan, ki označuje začetek božične nakupovalne mrzlice in ko se največji nakupovalni centri odprejo že ob polnoči. Pogost prizor so ljudje, ki že dan pred tem čakajo pred zaprtimi trgovinami, da jim različnih artiklov po neverjetno znižanih cenah ne bi kdo drug pred nosom speljal. Nekateri pa so se za posebne popuste pripravljeni celo spustiti v pretep!

Našim strankam seveda ni treba iti tako daleč, da bi bili deležni posebnega popusta za program Work and Travel, ki velja v času sejma World Education Fair vse do Črnega petka.

Tisti, ki se bodo na program najboljše poletne študentske izkušnje prijavili od ponedeljka, 11. novembra do petka, 23. novembra, bodo prejeli kar 25 EUR popusta na program ter ob tem še brezplačno Visa Guarantee v vrednosti 45 EUR!

Ne odlašaj - Black Friday ponudba je najbolj ugodna cena za prijavo na program, ki ima omejeno število mest. Prijavi se še danes!

Uradni predstavnik skupine IntegralEdu v Sloveniji je

Nanaja, Tamara Nanaja s.p.

t: +386 (0)40 282 989

e-mail: info@integraledu.si

Za vas smo dosegljivi: 

TOREK in ČETRTEK od 9h do 17h 

SREDA od 11h do 19h

Naše svetovanje in delo z vami potekata prek telefona in spletnih aplikacij, kjer z vami izvajamo video sestanke. 

Za osebno srečanje v naši mobilni pisarni, v hostlu Tresor na Čopovi 38, se je potrebno naročiti. 

Po vnaprejšnjem dogovoru, smo dosegljivi tudi ostale dni v tednu. 

 

Obiščite nas na:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram_logo