top of page
WAT_pictogram.png

Izkoristi posebno Black Friday ponudbo za svoj obisk ZDA!

Zahvaljujoč ameriškim filmom in serijam vsi poznamo ameriški praznik Dan zahvalnosti (Thanksgiving) s puranom in tradicionalno večerjo. Manj znan pa je v Evropi dan, ki mu sledi – Črni petek oziroma Black Friday.

To je dan, ki označuje začetek božične nakupovalne mrzlice in ko se največji nakupovalni centri odprejo že ob polnoči. Pogost prizor so ljudje, ki že dan pred tem čakajo pred zaprtimi trgovinami, da jim različnih artiklov po neverjetno znižanih cenah ne bi kdo drug pred nosom speljal. Nekateri pa so se za posebne popuste pripravljeni celo spustiti v pretep!

American Star
American Star
American Star

Našim strankam seveda ni treba iti tako daleč, da bi bili deležni posebnega popusta za program Work and Travel, ki velja v času sejma World Education Fair vse do Črnega petka.

Tisti, ki se bodo na program najboljše poletne študentske izkušnje prijavili od ponedeljka, 11. novembra do petka, 23. novembra, bodo prejeli kar 25 EUR popusta na program ter ob tem še brezplačno Visa Guarantee v vrednosti 45 EUR!

American Star
American Star
American Star
SVN_INP(WAT_Black_Friday_article)_1080x1

Ne odlašaj - Black Friday ponudba je najbolj ugodna cena za prijavo na program, ki ima omejeno število mest. Prijavi se še danes!

bottom of page