top of page

Tečaji angleščine v ZDA

Vplivi ameriške kulture, literature in izobrazbe so vidni povsod okoli nas. Učenje angleščine v ZDA mladim tečajnikom prinaša podrobno spoznavanje kulture, ki so jo do zdaj srečevali preko filmov in serij. Kot ena izmed najbolj geografsko razgibanih držav, ki se razprostira med enim in drugim oceanom, ZDA nudi odlične priložnosti za učenje angleščine na Vzhodni in Zahodni obali.

Od 2670 €

Starost: 14 - 17 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 1. julij - 28. julij

Univerzitetni kolidž Pine Manor, kjer poteka tečaj, se nahaja v prestižnem predelu Bostona Chestnut Hill. Poleg osnovnega poletnega tečaja, ki vsebuje 20 ur angleščine, je na voljo tudi program University Taster, ki tečajnikom omogoča izkušnjo elitne univerzitetne izobrazbe ter obiske svetovno znanih univerz, kot so MIT in Harvard. 

Od 2955 €

Starost:10-18 let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 17. junij – 5. avgust

Tečaj angleščine poteka v jezikovnem centru, ki se nahaja na univerzi California State University. Študentski kampus tečajnikom zagotavlja udobno namestitev, odlične prometne povezave pa so izhodišče za raziskovanje vseh znamenitosti Los Angelesa - npr. Universal Studios, muzej Grammyjev in slavne plaže. 

Please reload

Od 3300 €

Starost:12 - 17 let, 16 + let

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 3. julij - 6. avgust

V predmestju New Yorka, varni mestni čerti Bronxville, samo 30 minut vožnje z vlakom od centra New Yorka se nahaja kolidž Concordia College, kjer v poletnih mesecih poteka tečaj angleškega jezika. Udeleženci v prostem času raziskujejo metropolis New York, na voljo pa jim je tudi modul Moda, umetnost in oblikovanje

Od 4075 €

Starost: program je namenjen srednješolcem

Jezik: angleščina

Obdobje izvajanja: 1. julij - 28. julij 

Program The College Experience omogoča pravo študentsko izkušnjo na eni izmed treh najprestižnejših ameriških univerz: Tufts University v Bostonu, Berkeley University v Kaliforniji ali na Harvardu v Cambridgu. Dijaki, ki šolanje nameravajo nadaljevati na ameriških univerzah, se lahko tu pripravljajo na ameriške izpite SAT. 

Please reload

bottom of page