top of page

Alpadia

Poletni tabori Alpadia omogočajo razvijanje tujih jezikov učencem različnih starosti na različnih lokacijah v Švici. Odvisno od tega, kaj vas najbolj privlači, izberite gorsko mesto Engelberg, Leysin blizu Ženeve, Ascon na obali jezera Maggiore ali Montreux, ki se nahaja v idealnem položaju med gorami in Ženevskim jezerom, in otroku zagotovite poletno avanturo, kot je še ni izkusil!

Rezervirajte zdaj z 20% popustom. Popust velja med »Tednom švicarskega izobraževanja« do 19. januarja.

ENGELBERG

Šola in nastanitev

Poletni kamp Engelberg je odličen izbor za vsem, ki poleg izpopolnjevanja znanja tujega jezika obožujejo tudi športne aktivnosti. Engelberg je gorsko mestece na 1000 metrih nadmorske višine in je znan po prekrasni pokrajini, ki omogoča udejstvovanje v raznoraznih športih na prostem. Nahaja se v osrednjem delu Švice, 45 minut od Luzerna.

Udeležencem imajo zagotovljen polni penzion. Nastanitev je organizirana v dvoposteljnih sobah z umivalnikom in omaro, kopalnice pa se nahajajo v vsakem nastropju.  

Tečaj

Osnovni tečaj: vključuje 20 šolskih ur nemškega ali angleškega jezika na teden. Intenzivni tečaj: poleg osnovnega tečaja vključuje še 5 lekcij pisne komunikacije, razumevanja in govora. Premium+ Options: ta tečaj nudi trikrat tedensko intenzivne učne ure v enem izmed naslednjih programov: tenis, uporabna umetnost ali ekstremni športi. Dodatne individualne ure: osnovnemu tečaju lahko dodate 5 ur individualnih aktivnosti na teden.

Udeleženci imajo možnost izbiranja med različnimi programi in aktivnostmi:

 • Day camp (od 11 do 13 let) (od 14 do 18 let)

 • Nogomet z mlado reprezentanco “Milana” (od 11 do 13 let) (od 14 do 18 let)

 • Košarka z mladim timom “Armani” (od 11 do 13 let) (od 14 do 18 let)

 • Тeniška akademija (od 11 do 13 let)

 • Golf akademija (od 11 do 13 let)

 • Crossfit (od 14 do 18 let)

 

Šport in izleti

Znotraj kampa se nahajajo bazen, športna dvorana za aerobiko, igrišče za nogomet, skvoš, badminton, tenis in odbojko, umetniški atelje in gledališče. Vsako popoldne so organizirane različne športne aktivnosti.

Udeleženci obiščejo Bern, Lucerne, Zürich in očarljivo mesto Interlaken. Dodatni izleti so možni z doplačilom.

MONTREAUX

 

Šola in nastanitev

Montreaux, ki se nahaja na idealni poziciji med gorami in Ženevskim jezerom, je odlična destinacija za učenje tujih jezikov in uživanje v lepotah Švice. Udeleženci so nastanjeni v dvoposteljnih sobah pri rejniških družinah.

 
Tečaj

Osnovni tečaj: vključuje 20 šolskih ur francoskega jezika tedensko. Intenzivni tečaj: tistim, ki si želijo še naprej razvijati svoje komunikacijske spretnosti je namenjen intenzivni tečaj, ki vključuje še 5 dodatnih ur francoščine, s poudarkom na čim bolj samostojni jezikovni komunikaciji.

Premium+ Options: v popoldanskih urah se udeleženci do 3 ure posvečajo ekstremnim in vodnim športom. Te dejavnosti sovpadajo s popoldanskim programom drugih udeležencev.

Dodatne individualne ure: osnovni tečaj udeleženci lahko nadgradijo s petimi šolskimi urami individualnega pouka tedensko, da bi kar najhitreje obvladali tuji jezik.

 

Šport in izleti

Zabavni program vključuje vrsto športov, kot so mini golf, hokej na travi, namizni tenis, vožnja kajaka, kolesarjenje, igre na plaži, rokomet, nogomet in še mnoge druge.

Udeleženci lahko obiščejo tovarno čokolade in tovarno sira, vodni park, zabaviščni park, rudnike soli v Bexu, Chateua de Chillon in druge destinacije.

Starost: 10-17 let

Nastanitev: v kampusu

Učenje: 20 ali 25 šolskih ur na teden angleškega, nemškega jezika ali italijanskega jezika

Potuje se: od nedelje do sobote

Udeležba: med 8. julijem in 18. avgustom

Izleti: od 19. avgusta do 26. avgusta

Trajanje: 2, 4 ali 6 tednov

Skupine: do 12 posameznikov

Cena vključuje:

 • Nastanitev in tečaj

 • Polni penzion (toplo kosilo)

 • 20 ali 25 šolskih ur na teden

 • Izpit za določitev ravni znanja

 • Učbenike in diplome o opravljenem tečaju

 • 1 celodnevni izlet na teden

 • 1 poldnevni izlet na teden

 • Internetni dostop

 • Športni in zabavni program

 • 24-urni telefon za klice v nujnem primeru

 • Prevoz od/do letališča v Zurichu ali Ženevi (odvisno od lokacije šole) med 9.00 in 16.00 uro

Se želiš prijaviti?

Pošlji nam e-mail na

info@integraledu.si

LEYSIN

Šola in nastanitev

Nahajajoč se v švicarskih Alpah je Leysin samo 30 minut oddaljen od Ženevskega jezera in je tako idealna destinacija za ljubitelje narave, gorskega zraku in čudovitega razgleda na Alpe. Udeleženci so nastanjeni v udobnih in svetlih sobah s štirimi posteljami in zasebno kopalnico.

Tečaj

Osnovni tečaj: učenje vključuje 20 šolskih ur angleškega ali francoskega jezika v majhnih skupinah. Intenzivni: vključuje 5 dodatnih ur učenja jezika, v katerih je poudarek na komunikaciji in projektnemu delu. Premium+ Options: tri popoldneve na teden udeleženci lahko sodelujejo v eni izmed naslednjih aktivnosti: kuhanje, jahanje ali tenis. Te aktivnosti časovno sovpadajo s programom prostega časa za druge udeležence. Dodatne individualne ure: udeleženci, ki želijo hitreje napredovati v jeziku, lahko osnovnemu tečaju dodajo 5 šolskih ur tedensko dodatnega individualnega učenja.

 

Šport in izleti

 

Udeleženci se lahko ukvarjajo z različnimi športnimi aktivnostmi, kot so: košarka, badminton, nogomet, odbojka, mini golf, namizni tenis, pohodništvo in druge.

 

V času poletnega tečaja so organizirani izleti v tovarno čokolade, vodni park, tovarno sira, zabaviščni park v dvorcu Chateau de Chillon in druge destinacije.

ASCONA

Šola in namestitev

Ascona se nahaja na obali jezera Maggiore in je eno najpopularnejših mest v italijanskem delu Švice. Sobe so dvoposteljne ali štiriposteljne in imajo lastne kopalnice.

 

Tečaj

Osnovni: osnovni tečaj vključje 20 šolskih ur angleščine ali italijanščine in uravnoteženo razvijanje vseh jezikovnih veščin.

Intenzivni tečaj: udeleženci, ki se želijo še dodatno osredotočiti na govor in slušno razumevanje jezika, lahko osnovnemu tečaju dodajo še 5 šolskih ur učenja jezika tedensko.

Premium+Options: tečaj ponuja možnost dodatnih aktivnosti v treh popoldnevih, ki sovpadajo s prostim časom drugih udeležencev. Na voljo so vam naslednje vsebine: uporabna umetnost, tenis in vodni športi.

Dodatne posamezne ure: učenci, ki želijo hitreje napredovati v znanju tujega jezika, lahko osnovni tečaj dopolnijo s petimi šolskimi urami individualnega učenja.

 

Šport in izleti

Športni in zabavni program za vse udeležence vključuje obiske muzejev, igranje košarke, noometa, odbojke, športov na plaži, vožnjo s kolesi in še veliko drugega.

V času tečaja se lahko odpravite na izlete v kraje, kot so vodni park Splash Spa v Ticinu, mesto Lugano, Monte Tamara, trije dvorci v Bellinzoni, otoki Brissago in ostale lokalne znamenitosti.

2,020 -

2,130 

EUR

2 tedna

Ascona - 1., 8., 15. in 22. julij

(lahko 3 ali 4 tedne)

* Rezervirajte po posebni promocijski ceni, ki velja med "Tednom švicarskega izobraževanja" do 19. januarja

2,160 -

2,270 

EUR

2 tedna

Montreaux - 1., 8., 15., 22. in 29. julij

(lahko 3 ali 4 tedne)

* Rezervirajte po posebni promocijski ceni, ki velja med "Tednom švicarskega izobraževanja" do 19. januarja

2,090 -

2,190 

EUR

2 tedna

Engelberg - 1., 8., 15. in 22. julij

(lahko 3 ali 4 tedne)

* Rezervirajte po posebni promocijski ceni, ki velja med "Tednom švicarskega izobraževanja" do 19. januarja

2,160 -

2,270 

EUR

2 tedna

Leysin - 1., 8., 15., 22. in 29. julij

(lahko 3 ali 4 tedne)

* Rezervirajte po posebni promocijski ceni, ki velja med "Tednom švicarskega izobraževanja" do 19. januarja

bottom of page